Cine este Nicoletta?

E cam bleagăîmpiedicată la drumul drept, pânâ şi în casă se împiedică şi se loveşte mai tot timpul. E neîndemânatică,  mai tot timpul sparge câte ceva. E  o friguroasă.
Nu e tot timpul machiată, părul ei nu e tot timpul aranjat, învarsă multe lucruri, e un copil, dar când stă bine şi se gândeşte şi îşi aduce aminte cât de frumoasă e viaţa, chiar dacă de multe ori nu e corectă, poate ei chiar îi place să fie imperfectă.
Ea este o optimistă convinsă, care nu renunţă cu una cu două la ce şi-a propus, nici măcar când lucrurile nu-i ies cum şi le-a propus. Cine se teme să înoate împotriva curentului? Cu siguranţă ea nu!!
Zâmbeşte mult.
E convinsă că lumea e o mare de oportuniţăţi printre care cu siguranţă se află şi câteceva pentru ea.
Pentru moment ia lecţii la materia :’Să nu te dărâme eşecul’ şi nu poate spune dacă e o elevă bună sau nu, e abia la început.
E în general foarte grăbită, are mult de citit, mult de scris, multe de aflat, multe de împătășit.
O zărești mereu vorbind la telefon, fie la o conferință, fie pe la școală într-o librărie sau la un chioșc de ziare.
Dacă trebuie să plece la o întâlnire, poate decide să se lase așteptată, pentru că la televizor se anunță ce se petrece la capătul lumii, și fiindcă nu-i place să-și ceară scuze, va povesti cu înflăcărare știrea, probabil cu mai multă broderie de la imaginația proprie.
E sensibilă, energetică, comunicativă, iubește schimbările; este sociabilă, dar adesea indecisă.
E mobilă, se adaptează ușor, este curioasă până la ultimul mărunt detaliu, interesată de mult lucruri. Caută permanent latura veselă a vieții. Activă și creativă caută fanscinantul și neobișnuitul.
Se orientează după cum bate vântul, fuge după doi iepuri și își schimbă comportamentul în funcție de starea de spirit. Pasionată de discuți și dezbateri, are „ foc interior” care-o face să nu stea locului, mergând mereu prin lume, prin oraș, pe la prieteni, mă rog, pe undeva. Nu uită să mai coboare și pe pământ, așa din când în când, când mai e nevoie de ea și aici jos. Nu prea le are cu economiile, păstratul și alte prosti din astea.
E fiică, soră, iubită. Iubeşte şi adoră să fie iubită. Din când în când scrie pe blog.
Nu e o profesionistă in arta machiajului, dar îi place să înveţe lucruri noi. Cumpără mult, iar acest blog, actually acest blog este o scuză pentru cumpărăturiile ei. Iubitul ei a decis asta. Acum cu blogul, are motiv să cumpere. O fi spus-o el în glumă, dar nu e departe de adevăr.
Speră din tot sufletul să vă arate produse noi, review-uri interesante şi o lume cât mai frumoasă!
Ea este Nicoletta!!!

29 thoughts on “Cine este Nicoletta?

  1. Buna:)! eu sunt Diana si vreau sa-ti spun ca am dat intamplator de blogul tau,cautand cu totul altceva, am inceput sa citesc si imi place mult ce scrii! Felicitari si bafta in continuare!

    Like

  2. Fain:))…si eu la fel ca si Diana am dat tot intamplator de blog job-ul tau si am zis sa citesc putin sa vad ce iti debiteaza bibilica:)…si am fost surprins….esti desteapta pentru varsta ta…si inca mai ai timp sa inveti multe…si app de about you-ul tau…esti interesanta…merita sa faci un efort sa descoperi aceasta fiinta;)…Si “La Multi bAni” ca e 1 ianuarie…si oficial sunt si eu racit si irascibil…vrei autograf?:)))…mult succes…

    Like

  3. EDUCATOARE
    , cred ca ti s-ar potrivii foarte bine, cred ca asa ar trebuii sa se simta, sa fie,toti educatorii.. ca tine, copii ar fi cei mai fericiti din lume si nu numai..
    Cred ca ai avea un foarte mare succes in meseria asta si spun asta nu numai din ce am citit pe blogul tau ci si ce am vazut la tine.

    Like

Leave a comment