Tragic domn’le tragic

Azi,după o pauză bine concediu medical prelungit, am dat pe la şcoală, că nu se mai putea,deja eram în vizoriu pentru absenţe cu tot cu preaviz de exmatriculare. Da aţi citit bine,eu fata silitoare (poate cu ferma-jocul după care sunt tripată), am preaviz de exmatriculare după nici 3 luni de şcoală.

Bun! Azi m-am trezit uşor şi repede,nu mi-am mai prelungit alarma, dar nu din cauză să nu întarzii la şcoală, dar pentru a nu mi se usca recolta din joc.

Mă trezec, pornesc jucăria,mă loghez pe FaceBook, că doar acolo se întâmplă toată acţiunea cu recolte, animale şi tot tacâmul ce ţine de o fermă.Iar apoi mă gătesc şi eu pentru şcoala.Bineînteles că a trebuit să apelez la ajutorul taxiului că altfel nu ajungeam prea devreme la şcoală,încât să fiu prezentă la prima oră.

Şi chiar ajung devreme, atât de devreme încât apuc să fumez şi o ţigară cu Alexandra în spatele blocului (că doar nu ne permitem să fumăm în incita şcolii, nu suntem atât de moderni încât să avem spaţiu pentru fumat-aşa că ne-am creat propriul nostru spaţiu cu tot cu coş de gunoi), apoi fain frumos la ore.

Sâmbătă pe zi cam majoritatea eleviilor primesc o veste destul de tristă cum că d-l profesor de chimie Ştefan Balint a decedat, aşa că eu cu d-şoara Alexandra ne organizăm să-i jupuim pe dragii noşti colegi de bani pentru coroană, că doar asa e frumos şi cu bun-simţ.(Probabil că scăpăm de ore mai repede-cine are chef să stea la şcoală până la orele 15? mai bine facem o faptă bună şi mergem la înmormântare).

Repejor, repejor trec orele-mai cu un 2 la info, mai cu un căscat la fizică şi mai cu nişte nervi la română  ,că nu ştiam despre ce discută, având în vedere că am doar 2-3 prezenţe la ora de română.Buuun…scăpăm de închisoare,merem ăştia care fumăm în spate (5 prezenţi azi) din care rezultă că doar eu cu Adriana mai merem la înmormântare cu restul clasei. Motive? probabil că cum era în afara Timişoarei nu aveau chef haiducii şi Ale să meargă cu autobuzul. Dar eu merg, eu şi Adriana, aşa că ne îndreptăm către coliba prietenului ei să ne ducă cu maşina,că deeeh dacă tot e fată şi are ţâţe de ce să nu profite? Ajungem la el, îl trezim (el numa ce ieşise din tura de noapte şi erau orele 12.30 când l-am sculat din pat-săracul), mai giuvănim câta , mai tragem de el să se îmbrace şi hurraaay am ajuns în maşină. Direcţia? –Înmormântare!

Cheile în contact ,se aude motorul,muzica în blană şi pornim spre destinaţie. Trafic, aglomeraţie ,viteză, ochelarii de soare în bot-eu bineînţeles, semafoare, taxi-uri, maşini mari mici colorate şi într-un final ieşim din Timişoara pe E6-Calea Lugojului-70 km la oră şi BAAANNNG ne loveşte un tir. Nu o maşină , nu! Un ditamai tir cu viteză de  peste 100. Ne râşcâie cu remorca care era albă ,pe partea dreaptă, unde stăteam eu cu Adriana.Am simţit totul de la zgomot până la vibratul maşinei cauzat de impactul cu tirul.Cine opreşte? Doar noi bineînţeles, că de ce să oprească şi vinovatul. El a zburat cu aceaşi viteză.

Sunăm la poliţie, ne cer detalii. Ce detalii d-le? Când nu am apucat să vedem nici numerele care nu erau de România. Bun atunci o descriere a tirului. Ce descriere? Că avea remorca albă? Tot ce am putut vedea când am ieşit cu faţa din trepied cu o durere de cap destul de mare.

Direcţia? Poliţia Rutieră. Declaraţie. Maşina praf.

Înmormântare? Nu

Accident? DA dar e ok nu mă sperie cu nimic având în vedere că vara asta am avut şi eu un accident cu ATV-ul în plin oraş şi am fost transportată la spital şi acolo dureri şi mai mari.

Doar că de data asta putea  să fie şi mai grav dacă ne lovea mai rău. Din păcate aripa maşinii e praf şi nu, nu merge îndreptată. Alta nouă !

Ajung acasă ,încă speriată şi mă pun să-mi cultiv recolta de dovleci.

Fain început de şcoală!!!!

Advertisements

10 thoughts on “Tragic domn’le tragic

  • hehe:))
   păi asta sunt eu şi alta mama nu mai are:))
   da..norocul nostru şi biata maşina
   eh la noi e mai mult puşcărie din păcate la liceu noroc că mai pe ‘ici pe ‘colo există câte un nebunatic

   Like

 1. mda si din pacate la noi toti isi fac de cap pentru ca si daca ajung sa fie trasi la raspundere sar cu banu si toti se fac ca uita pentru ceea ce i-a acuzat pt incepu. si asa cum zici si u bine ca nu a fost mai rau si ca a fost doar atata…sper ca pe viitor sa nu mai ai parte de asemenea incidente. spor la depanarea activitatiilor tale zilnice pe viitor

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s