Nu cred în ura lor

   Nu cred nici pe departe că bărbaţii URĂSC femeile. Le iubesc, le sunt indiferente, le ignoră, le adoră, dar ură pentru femei? Parcă nu prea cred.

   Ce anume urăsc bărbaţii? Îl urăsc pe Gigi Becali şi totuşi se uită la el, îl urăsc pe şef şi totuşi ies cu el la o bere. Cam aşa şi cu ura pentru femei. O urăsc, dar e bună.

   Poate urăsc limitarea, îngrădirea pe care o impune o singură femeie. Poate urăsc ciorba reîncălzită, servită e o singură femeie. Poate urăsc să le lase mereu capacul la toaletă aşa cum le cere o singură femeie.

  Bărbaţii nu urăsc FEMEILE. Ci urăsc FEMEIA. Pe ea, care este singură, în diversele lui perioade ale vieţii. Începe să-şi urască mama în adolescenţă-o iubeşte, dar îl limitează. Îşi urăşte prima prietenă- îi răpeşte tot timpul. Îşi urăşte nevasta pentru gratiile din jurul lui. Îşi urăşte fiica pentru că devine independentă şi nu mai are nevoie de el.

   A, dar IUBEŞTE FEMEILE!

  Şoferiţa din maşina din dreapta cu care merge în paralel de 20 de minute, timp suficient să o cunoască.

  Mmmm, secretara veselă, mereu cu cafeaua caldă.

  Ah, colega de birou, mereu provocatoare. Cu un decolteu special pentru el.

  O, doamnele de la personal, cea tinerică mai ales.

   Nu, CATEGORIC bărbaţii nu urăsc femeile!

  Poate doar între 22 şi 7 dimineaţa, în loc de somn, mai în unele zile o femeie. Dar… mai sunt meciuri, ieşiri cu băieţii, etc.

  Ura se transformă în indiferenţă!.

Advertisements

3 thoughts on “Nu cred în ura lor

  1. Da’ eu nu va urasc… Chiar din contra, pentru ca fara voi lumea ar fi extrem de nasoala… Ca sa nu mai mentionam “soon to be dead” sau gay… Nu, eu nu va urasc, si sincer, daca s-ar putea, mi-as petrece cat mai mult timp in compania domniilor voastre, ca sunteti tare interesante si simpatice 🙂

    Pe fiecare-n parte v-as iubi, in felul meu, in felul vostru, cum vreti 🙂 Da’ nu merge doar dupa cum vreau eu, nu? Si voi tre’ sa vreti 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s