Imbecil sau împuţit ?

  De ce când vin bani dintr-o parte, vin din toate părţiile? Şi când nu ai nu apare, d-le, de niciunde!!! Evident, să-mi facă viaţa un calvar, un ying şi yang!

   Azi am dat teza la mate, nu am ştiut mai nimic, nimic nou legat de asta! A fost al naibii de grea. Două ore mi-am stors creierii la maxim şi abia abia picura ceva din ei. De fapt neuronii mei zburau la total altceva, numai la matematică nu! Nimic nou legat şi de asta. Cu profa în faţa mea nu puteam face nici o mişcare în dreapta mea, având în vedere că în stânga nu era nimeni. Şi oricum nu poţi face nici o mişcare la profa de mate. O muiere mega de treabă, dar o profă mega exigentă. Vrea sa scoată din tine ceva ce nu ai! Şi daca nu scoţi acel ceva, ai să pici şi nu trece clasa!

  După mate  vine informatică. Altă profă ciudată. După ce că se mirosea dupa noi a creier ars, ea vroia să scriem coduri html pentru nu ştiu ce pagină. ”Ăăăă, tanti crezi că mai am vreun neuron care să stea drept şi să reacţioneze într-un fel după două ore de luptă?” Deci clar nu coduri şi da Twitter şi Facebook, că doar aveam de recoltat mazărea, de cules caisele, bananele, măslinele etc, de muls vaciile, pieptănat pisiciile, tuns oiile. Crezi că eu am timp şi de tehnologie?

  Normal că nu mai stăm la încă două ore de germană, aşa că plecăm. Unii acasă, unii pe unde apucă şi alţii în spate la fumat+cafă. Aşa o ardem cam o oră, în frig- cu cafa într-o mână şi tigara întra’lta plus bârfa în gura!

  Apoi fiecare către drumul lui! Iar eu către Dora  , unde mă astepta cu un cappucciono delicios, făcut chiar de ea. Că s-a prelungit la mai multe, aia e altă mâncare de peşte. Ajunsă înăutru, de’afară, unde era al naibii de  frig, mă întâmpină Puci. Ţin să meţionez că de data asta am ajuns la ea cu bine, nu m-am rătăcit. Azi am fost mândră de orietarea mea, având în vedere că stau prost cu ea!

  Poveşti, râsete, bârfe, ochii în monitor, muzică buna, teste, încă un cappoccino te rog, Puci mieunând că vrea să fie şi el băgat în seamă, amintiri din copilărie, poveşti de amor, iar râsete, eu rămân fără ţigări- iau de la ea şi uite aşa trec ore bune. Dar eu tre să plec, cu toată lenea şi moleşeala ce o am în mine. Şi nu vreau să plec. Aşa bine e!

  Dar mă echipez cu geaca, ghiozdanul, căştiile în urechi şi îmi dau către staţia de tramvai. Am de călătorit cu el mult şi bine până la chiriaşi. Dacă era vorba de altceva cu siguranţă amânam, dar fiind vorba de bani am mers fără să zic ”Mâââr”.

  Ajung la ei, au musafiri, mă aşez şi uite aşa începe discuţia despre politică. Subiect deja detestat de mine. Nu mai suport, mi-e somn, sunt obosită, mi-e foame, pur şi simplu nu mai vreau să aud de Băsescu, Geoană,politcă, vreau doar să merg acasă. Într-un final, dupa vreo două ore, plec.

  Şi…şi…şi iau primul taxi care îl zăresc în staţie. ( eu, una ,sunt clientă fidelă Pro Taxi, dar de data asta am luat Radio fiind primul). Măcar aşa ajung repede acasă şi nu mă ud toată de la ploaie.

  Dar surpriză!!!! Mai degrabă ajungeam pe jos acasă decât cu acel domn, care mergea cu 40 la oră, nefiind nimeni în faţa lui, având toată şoseaua pentru el. Şi culmea culmilor asculta şi muzică creştină. Măi, ok, nu am nimic cu muzica creştină, dar măcar să fie mai modernă, aşa pentru tineri. Dar nu el asculta una cretină, proastă şi groaznică. Vroiam să meargă mai repede, dar rămâne doar o dorinţă, că nu vrea să mărească viteza nici în ruptul capului. Numa nervi!!

  Oi fi eu blestemată sau nu ştiu de ce, dar am un mare ghinion la taximetrişti. Dau ori peste manelari, ori peste moşi beşiţi care se dau la mine, ori peste inapţi, ori peste imbecili. Cu alte cuvinte împuţiţi!

  Am spus eu mai demult că nu am să mai apelez la taxiuri doar în caz de urgenţă.

 Bun şi revenim la topicul nostru. Ajung acasă şi primesc alţi bani. Doi iepuri dintr-o lovitură. Dar de ce acum şi nu când am plecat la şcoală? Că atunci am dus lipsă de bani!  Bine, nu mă plâng că primesc din toate părţiile, dar de ce toţi în acelaş timp? Conspiră Universul împotriva mea?

  Acum mi-e tare somn! Mâine cumpărături! Dar nu vreau să mă duc la culcare cu gâiniile de la ora asta, apoi or să râdă curciile de mine!

  Marţea voastră cum a fost?

Advertisements

2 thoughts on “Imbecil sau împuţit ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s