Dăruieşte diamante sau pur şi simplu donează

Razele aurii ale soarelui de sfarşitul lui februarie-începutul lui martie pătrund, timid, prin ferestrele deschise, parcă şi Eminescu pare mai solar, mai puţin încruntat, mai aproape de pământ, mai de-al nostru.

Neastâmpărul vieţii se simte pretutindeni: un ciripit neostoit ne încântă auzul, miresme îmbietoare primesc atmosfera oraşului. A venit primăvara!

Şi noi pregătim o întâlnire de sărbătoare, de sărbătoare a spiritului, s-a înţeles : un cerc de licitaţie pentru Daniel pe care eu una l-am intitulat ”Dăruieşte diamante”, şi parcă vrem cu adevărat să învăţăm să dăruim diamante: să alegem întotdeauna cuvântul care întăreşte, să oferim celorlalţi un nou motiv de a trăi şi încurajare, prin felul în care vorbim, ne comportăm şi chiar prin simplu zâmbetul pe care îl oferim.

Iată la ce s-au gândit nişte oameni minunaţi Mile CărpenișanNebuloasa şi Cristina Creaţa : să pornim o licitaţie pentru a-l ajuta pe Daniel. Acest everiment superb va avea loc pe 27 aprilie la Hotel Timisoara, unde se vor strânge oameni pentru a licita, iar banii strânşi se vor duce pentru cazul lui Daniel. De aici  Adi Hădean va veni tocmai din Cluj pentru a găti, Florin Chilian îşi va licita partitura de la acea melodie superbă ”Zece”. Iar auzul va fi alintat de Cristi Săftescu şi Fraţii Sîrb, iar eu îmi voi dona o păpuşă la care ţin mult.

La everiment poate participa cu mic cu mare. Orice e binevenit. Mai multe detalii găsiţi la Nebuloasa pe blog.

O să avem multe să ne spunem şi să ne încurajăm să trăim frumos!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s