O zi din viata lui Emil Boc

Prim ministul mi-a dat un e-mail aseara cu nistre franturi din jurnalul personal.

O zi din viata lui Emil Boc:

Ora 7:00

-Suna ceasul.Cobor pe scaunelul de langa pat, apoi de pe scaunel sar jos. Am uitat sa opresc alarma. Ma urc pe scaunel, de pe scaunel in pat, de pe pat pe noptiera si opresc ceasul. Vreau sa sar de pe noptiera, dar cand ma uit jos ametesc. Cobor exact cum am urcat.

Ora 7:15

-Ma duc la baie. Nu ma barbieresc nici azi ca nu ajung la oglinda.

Ora 7:30

-Ma urc pe calorifer si ma uit pe geam. Azi nu ploua. Ma bucur enorm. Si asa nu ajungeam sa iau umbrela de pe cuier. Incep sa ma imbrac. Imi pun bretele la pantalonii de costum fiindca iar nu imi gasesc cureaua de la ceas. Imi pun papion. Nu mai port cravata fiindca ieri era sa cad ca am calcat pe ea.

Ora 7:45

-Suna cineva la usa. E  SPP-istul. Nu i-am vazut fata pentru ca nu ma pot uita pe vizor. Ma uit pe gura cheii si il recunosc dupa ceas.

Ora 8:00

-Plec de acasa. Ajung din bratele SPP-istului in masina. Azi stau in spate. Ieri am stat in fata si mi-au ramas urme pe obraz de la centura. SPP-istul conduce. Eu nu conduc pentru ca nu pot sa apas pe pedale si sa ma uit peste volan in acelasi timp.

Ora 8:30

-Ajung in fata guvernului. Sar din masina si trec strada. Cad intr-o groapa de pe sosea. Il sun pe Berceanu sa vino sa ma scoata. DAca nu era el, nu era nici groapa asta. Daca ma mai enerveaza odata il demit. Inca nu am uitat ca la inaugurarea autostrazii Turda-Gilau cand a vrut sa taie panglica mi-a taiat motul.

Ora 8:45

-Intru in sediul guvernului. Astazi avem petrecerea de sfarsit de an. Canta Cleopatra Stratan. Vreau sa dansez. Udrea nu mai danseaza cu mine fiindca e suparata ca la blueesuri, cand stau aproape de ea ii pot vedea sub fusta. Dansez cu Cleopatra.

-Apoi canta Adrian Minune. Deja ma simt mai bine pentru ca pot privi si eu pe cineva ”de sus”.

Ora 13:00

-Mi se face sete. Ma duc la bar si vreau sa comand. Il sun pe barman pentru ca nu il vad fiind de cealalta parte a tejghelei. Beau cateva pahare si ma ametesc.

Ora 18:00

-Plec de la petrecere cu Basesc cu loganul. Sunt deja cinci si ma baga in portbagaj.

Ora 19:00

-Ajung in fata blocului. Urc in lift, apas butonul etajului 3. Apoi mai urc pe scari inca trei etaje. Eu stau la 6, dar in lift nu ajung sa apas decat pana la butonul 3. E intuneric pe scara blocului si iar ma lovesc cu capul de clanta. Desi avem lumina cu senzori nu inteleg de ce la mine nu se aprinde niciodata.

Ora 20:00

-Termin cina si ies putin sa plimb cainele. Am un bishon pe care l-am luat de curand. Ciobanescul l-am vandut dupa ce m-a luat in gura si a incercat sa ma ingroape in gradina blocului.

Ora 21:30

-Ma pregatesc de culcare. Nepotelul Se rasbuna pentru i-am purtat pantofii si imi pitesc scaunelul de langa pat. Adorm pe covor.

-Noapte buna Romania!

via George B.
Advertisements

2 thoughts on “O zi din viata lui Emil Boc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s