Din natură pentru sănătate, Himalaya

   
   Himalaya, Himalaya. Te duce cu gandul la munte si la zăpadă. Dar vine vara şi nu vreau să vorbesc despre vreme rece. Azi, vorbim despre produsele Himalaya(produse naturale din plante) , care se bazează pe medicina ayurvedică din India. Medicina ayurvedică are la bază utilizarea medicamentelor pe bază de plante şi tratamente şi a fost legată de Hinduism şi Buddhism.
   Povestea Himalaya a început în 1930. Un tânăr curios care mergea prin Pădurea Burma, a văzut elefenaţi agitaţi, ,mâncănd rădăcina unei plante, Rauwolfia serpentine, care îi ajuta să se calmeze. Fascinat de efectul plantei asupra elefanţiilor, acest tânar Mr. M. Manal, fondatorul Himalaya a vrut să studieze, ştiinţific proprietăţiile plantei. După patru ani de cercetare a plantei Rauwolfia serpentine, a apărut pe piaţă primul medicament antihipertensiv, în 1934. Si de atunci Himalaya a început frumoasa ei poveste, cuprinzând 90 de ţări şi nenumăraţi clienţi fericiţi.

Image

   Eu am încercat de la ei, Gelul fără săpun pentru utilizarea zilnică cu Neem. Neem-ul este foarte benefic şi are multe calităţi. Este un antiseptic natural şi este foarte bun pentru alinarea pielii şi iritaţiilor. Gelul de la Himalaya, conţine extracte din Neem şi ajută la înlăturarea impurităţilor şi excesului de ulei. Îl iubesc atât de mult, încât îl folosesc în fiecare dimineaţă, este foarte eficient în a elimina uleiul produs în timpul nopţii, dar nu este dur cu pielea şi nu o lasă uscată.
   Sunt foarte încântată de acest produs. Chiar dacă în permanenţă rotesc produsele de îngrijire a feţei şi încerc unele noi, îl am în baie tot timpul şi pe el în folosesc cam cel mai des.
  Am citit puţin despre pomii Neem, care aparent au super puteri.

Image

   Următorul produs care mi-a făcut cu ochiul este Crema Împotriva Căderii Părului. Cred ca are un efect mai mare daca aş folosi şi şamponul împotriva căderii părului. Mama Natură m-a înzestrat cu un păr bogat, nu mă pot plânge că am trei fire în cap. Singura mea problema este că îmi cade enorm de mult, mai mult decât normalul pe zi. Sunt sigură că aceste două produse m-ar ajuta.

ImageImage

   Şi cum tot timpul mă gândesc şi la mama mea (am norocul să am o mama cochetă), aş vrea să îi fac cadou Crema Antirid.

Image

   Dar nu mă poti opri aici, raportul calitate-preţ e unul foarte bun. Au preţuri mici, dar îşi fac treaba cum trebuie. Sunt sigură că îmi voi achiziţiona mult mai multe produse de la ei.
 Voi aţi încercat produsele Himalaya? Ce părere aveţi despre ele?
Vă aştep răspunsurile cu mare drag!
Hugs,
Nico

2 thoughts on “Din natură pentru sănătate, Himalaya

Leave a comment