Danone revine in forta!

Nu, nu Danone nu a plecat niciunde, e tot langa noi si il gasim in toate magazinele. Da, vorbim de iaurul Danone, gust pe care il stim din copilarie. Este vorba de aniversarea de 15 ani si de noul site lansat de curand.

Image

 

Nu pot sa cred ca au trecut 15 ani de la fabricarea pimul iaurt Danone. Trecut-au anii, dar gustul a ramas la fel. Imi place ca de la un simplu iaurt, acum Danone are o adevarata fabrica de iaurturi, de toate felurile. Iaurt simplu, cu fructe, light, Danonino, Activia, Cremoso, nu ai cum sa nu gasesti macar un iaurt care sa iti placa. Il poti servi la micul dejun, pranz,cina sau ca si gustare.Este sanatos sa consumam macar 1 iaurt de z, Sa inlocuim maioneza sau dressingul pentru salata cu un iaurt light 0%grasime. Si clar ca gasim asa ceva in gama Danone.

Pagina lor oficiala este  http://www.danone.ro/ unde gasesti toate informatiile despre Danone, de la campaniile in care este implicata pana la cum se fabrica iaurtul. Este o pagina foarte usor de accesat. Tot ce vrei sa sti despre Danone sau pur si simplu despre un iaurt, gasesti pe pagina lor. Nu ai cum sa nu o indragesti, pentru ca Danone Angajeaza Zambete, iti deschide drumul laptelui, da gol in echipa Hagi Danone 🙂 Nu as schimba nimic la pagina.

Ah ce pofta imi este de un iaurt!

Advertisements

3 thoughts on “Danone revine in forta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s