Weekend ‘pitzi-cocălarus’

Nu mă consider genul ăsta de persoană, dar în weekend am încercat-o şi pe asta. Îmi place să încerc tot felul de chestii. Îmi plac experienţele noi. Îmi place adrenalina. Îmi place distracţia. Îmi place tot ce e nou. Dar experimentul din acest weekend nu se va mai repeta. Nu sunt genul, m-am simţit ciudat, de parcă aş fi aterizat într-o lume nouă, total diferită de a mea. Nu e genul de experiment din care să ieşi binedispus cu gândul că se va mai repeta. De ce? Pentru că…:

Ziua 1:  Vineri,13 noiembrie 2009-Majoratul verişoarei mele Rebecca aka Becky. Un majorat plin de fiţe, piţi şi cocălari, deşi ea e o tipă super de treabă.

Locaţia? Komodo Club. Dacă Komodo e un local de fiţe, clubul e şi mai şi. Îmi place Komodo, când nu e plin, e chill aşa, muzica în surdine, wireless, şi multe oferte tari , plus că pot să merg acolo şi să-mi atârn picioarele.

Hmmm…să merg? să nu meg? Sinceră să fiu până la orele 20.00 , am uitat complet de el, până când am primit primul apel de la Becky. Nu răspund. Nu mă duc. Dar mă pregătesc mai trârziu să ies la o bere cu Miky şi câţiva prieteni. Un shot de tequila şi 2 beri. deja miezul nopţii. Hai în Wave pentru înc-o bere. Trec prin faţa localului Komodo. Mă opreşte la colţ un prieten şi mă ia la majorat cu el. Nu aveam de ales. El şi Miky cu gura pe mine că : ‘hai hai hai’. Hai că merg să îi spun un ‘la mulţi ani vaco! eşti majoră deci poţi face sex legal!’

Ajung la destinaţie. Lume multă,fiţe şi Becky moartă de beată. Merg să-mi salut familia şi eu cu Miky ne luăm ceva de băut. Muzică bună-retro.

Aţi mai văzut vreodată emsiunea ‘My sweet 16’ de pe MTV? No….aşa a fost şi majoratul ei cu tot cu maşină şi apartament ,cadou de la părinţi.

Beau ce beau, se mai bagă lumea-n seamă, îmi displace. Stau cu prietenii comuni. Mai beau şi plec acasă în jurul orei 4.oo. Petrecerea era încă în toi, mătuşă-mea înca dansa pe masă.

Ziua 2: Sâmbătă, 14 Noiembie 2009-

Mi se pare că e duminică. Mă trezesc târziu. Stau pe joc. Plec până la aeroport. Mă întorc şi iar pe joc. Decid că azi nu ies. Dar mă sună Becky :”Hai la mine să bem pentru inaugurarea apartamentului!” Ţin să menţionez că de fapt azi e ziua ei. Stau şi mă gândesc. No hai că doar băutura e pe moca. Dar am plecat de acasă după o sticlă de vin deja baută. Mă îmbrac cât se poate de comod şi pornesc spre ea.

Ajung, bem şi mă uimeşte :”Hai în Heaven!!!” Whaaaaat? Eu şi Heaven? No thanks. Nu suntem de pus în aceaşi frază. Nu am fost niciodată acolo şi nici nu-mi doresc.

Dar ce pot să fac? Ea oricum merge şi eu nu am chef să rămân singură în apartament. Aşa că iau ceva haine de la ea. Ne aranjăm, una alta şi booom eram gata de Heaven. Ce urât!

Ajungem deja acolo şi deja imi regret decizia. O nebunie totală. Umită de toţi şi toate.

Intrăm. Şi mai şi. Vreau acasăăăă:( Doamne iartă-mi păcatele şi trimite-mă acasă!!!

Am făcut ce ştiu eu cel mai bine: am stat cu paharul în mână şi m-am uitat la persoanele prezente. Deci în puţine cuvinte Heaven’ul:

  • mult solar şi tone de glet pe faţă- miile de animale care au fost testate pentru gleturi îmi săreau în minte;
  • ţoale cât mai puţine dacă se poate- şi damn baby suntem în noiembrie;
  • freze ciudate,curele la vedere, eşarfe- tot ce şi-a scos mai bun lumea de la naftalină;
  • singurul motiv pentru care mă mişcam era că se împingea lumea, mă mişcam nu dansam;
  • aţi observat că babele de la sat , când merg la o nuntă sau la un botez, se îmbracă în ce au ele mai lucios şi sclipicios? No aşa erau şi fetele noastre pe Heaven!
  • animatoarele- fără nici un chef, uscate şi plictisite;
  • Moşii bogaţi scârboşi şi libidinoşi îşi căutau prada,
  • pizdele bune dezamăgite că nu au pescuit peştişorul de aur;
  • cei mai ok erau cuplurile- bine şi ele fiţoase- dar erau doar pentru ei;
  • Dolce & Gabbana, Emporio Armani, Gucci , Channel – toate la vedere domnilor, doar să vadă lumea că voi sunteţi bazaţi. Aşa bazaţi că beţi apă plată de la robinet.

Deja nu mai suport. Vreau acasă .Dar e vorba că dorm la Becky ,dar nu mai vreau să stau. Aşa că :” bre varo,merg şi eu la baie să fac galben.” Şi dusă am fost. Primul taxi şi direcţia home cu telefonul închis.

Nu mai calc acolo nici dacă vine Popa de la Roma.

Rămân clientă fidelă Papillon Cafe.

7 thoughts on “Weekend ‘pitzi-cocălarus’

    • pai de ce sunt periculoase?!
      da eu chiar vorbesc de Romania si mie mi se pare trist!
      mai sincer si eu cred ca m-am uitat la serialul ala , dar eram mica si acum nu mai tin minte nimic.
      de ce ai impresia asta?

      Like

Leave a comment